Відбулась зустріч українського оргкомітету СДМ 2023

«Особливо в часі війни молодь обов’язково має представляти Україну під час Світових днів молоді в Лісабоні!», – одноголосно вважають учасники українського організаційного комітету СДМ Лісабон 2023. 17 січня відбулась перша в 2023 році зустріч представників УКГЦ та РКЦ України, які відповідають за організацію паломництва української молоді в Португалію.

Зустріч проходила в режимі онлайн за участі отця Вальдемара Павельця SAC та Анастасії Кур’яти (відповідальні за приготування до СДМ 2023 від Комісії у справах душпастирства молоді РКЦ, Україна), отця Романа Демуша (заступник голови Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ), отця Григорія Назара (Душпастирство молоді Перемисько-Варшавської архієпархії УГКЦ, Польща).

Учасники організаційного комітету обговорили питання як духовного приготування, так і реєстраційно-логістичні справи та звірили годинники щодо стратегії планування та наступних кроків та дій комітету.

Наразі актуальну інформацію про реєстрацію українських паломників на СДМ 2023 передано до дієцезіальних душпастирів РКЦ та єпархіальних УГКЦ.

Згодом будуть опубліковані подальші деталі та алгоритми дій для тих, хто зголосився на зустріч із папою Франциском в Потругалії.

Нагадаємо, що окрім паломництва, молодь може зареєструватися самостійно на сайті СДМ 2023 в якості волонтера та досвідчити дар служіння ближньому в спільноті християн всього світу!

Всі деталі щодо реєстрації можна знайти за адресою: lisboa2023.org

Офіційний фейсбук канал СДМ 2023 та онлайн підтримка українською мовою: https://www.facebook.com/worldyouthdayukrainian

Офіційний інстаграм канал СДМ 2023 українською мовою: https://www.instagram.com/lisboa2023_ua/

За детальнішою інформацією можна звертатись до модераторів офіційних соціальних медіа або на пошту pkusm.ugcc@gmail.com та svitovidnimolodi2023@gmail.com

Текст: Анастасія Кур’ята

Схожі новини:

Поширити новину: