Львів: адорація лікує рани війни

Львівську парафію св. Йоана Павла ІІ відвідав ініціатор вічної адорації у багатьох польських парафіях отець інфулат Ян Сікорський. Гість з Польщі взяв участь у нічному молитовному чуванні.

Від початку війни в Україні на парафії св. Йоана Павла ІІ у Львові почастішали всенічні чування перед Пресвятими Дарами. Відтоді щотижня з суботи на неділю чисельна група від 20:30 збирається на адорацію, конференції, Святу Месу опівночі, агапу. Чування триває до 6 ранку. Молитву проводять брати капуцини зі львівського монастиря. У такий сповнений духовних ран час, час війни, Євхаристія приносить духовне зцілення.

Ініціатор безперервної адорації, яка з парафії св. Йосифа у Варшаві поширилась на понад 35 парафій по всій Польщі, отець інфулат Ян Сікорський взяв участь у такому чуванні перед неділею Доброго Пастиря. Під час нічної Меси він говорив про Доброго Пастиря, який обіймає стражденну людину. Священник бачить в адорації добрий початок для духовного зцілення ран війни. «Хто, як не Христос, знає людське серце і тільки Йому ми можемо висловити будь-який біль», – сказав він.

Отець Ґжеґож Драус

Схожі новини:

Поширити новину: