Папа: молімося за народ України, що страждає від воєнних злочинів

Наприкінці недільної зустрічі з прочанами Папа Франциск закликав не забувати молитися за український народ. Він також склав співчуття постраждалим від землетрусу в Еквадорі та разом з паломниками підніс молитву за татів.

Про це пише Vatican News.

«Браття і сестри, не забуваймо молитися за мученицький український народ, який і далі потерпає від воєнних злочинів», – сказав Папа Франциск, перед тим, як завершити свою недільну зустріч з паломниками, що опівдні 19 березня 2023 р. відбувалася на площі Святого Петра у Ватикані.

Промовляючи після молитви «Ангел Господні», Святіший Отець також скерував думку до Еквадору, де сильний землетрус напередодні спричинив загибель людей, поранення та значну матеріальну шкоду. «Я близький з еквадорським народом і запевняю у моїх молитвах за загиблих і всіх стражденних», – сказав він.

З огляду на те, що в багатьох країнах цього дня відзначався День батька, Папа Франциск додав: «Сьогодні вітаємо всіх татів! Нехай же вони знайдуть у святому Йосифові приклад, підтримку та розраду, щоби добре переживати своє батьківство. Й усі разом за татів помолімося до Отця», – запросив він, розпочавши молитву «Отче наш».

Схожі новини:

Поширити новину: