Єпископ Гончарук з нагоди Дня ЗСУ: дякуємо вам і доручаємо вас Богові

Слово відповідального за військове душпастирство при єпископаті України ординарія Харківсько-Запорізького Павла Гончарука з нагоди Дня Збройних Сил України.

Слава Ісусу Христу!

Дорогі брати і сестри!

Сьогодні, коли Римсько-Католицька Церква вшановує пам’ять св. Миколая, єпископа, пам’ять про якого проявляється, між іншим, в тому, що ми робимо приємні несподіванки для своїх ближніх, в Україні є День Збройних Сил України. Цього дня в особливий спосіб хочемо виразити Вам вдячність, наші захисники і захисниці, які жертвуючи своїм часом, здоров’ям, не раз жертвуючи життям стоїте на захисті та робите все для того, аби сьогодні вигнати ворога з нашої землі, захистити всіх тих, хто не може себе захистити: жінок, дітей, осіб похилого віку та з інвалідністю, захистити тих, хто не може про себе подбати. Ви, котрі стаєте на захисті нашої Батьківщини, робите справу, яку не можна ані описати, ані одягнути в  якісь слова вдячності. Ми дякуємо вам і доручаємо Вас Богові і просимо Бога за вас. 

І вас усіх, хто перебуває в тилу, котрі на своїх місцях стоять на варті збереження і розвитку нашої країни. Сьогодні особливим чином пам’ятаємо про тих, хто захищає нашу Батьківщину. Нехай нашим спільним виразом вдячності і любові до наших захисників буде коронка до Божого милосердя о 15:00.

Вам, дорогі брати і сестри, дорогі захисники, нехай Бог благословить, нехай збереже ваше життя і здоров’я, щоб ви мали можливість повернутися в обійми своєї родини, в обійми дружин, чоловіків, дітей, мамів, татів, друзів. Ми вас дуже любимо, поважаємо, цінуємо і за вас переживаємо. Нехай Господь вас благословить, зміцнить і поверне живими-здоровими додому, а ворогові нехай дасть великий страх в серце і вижене з нашої землі. Щоб наша земля була вільною, де живуть вільні люди, які люблять і творять добро, і прославляють Бога  своїм життям. Усім вам, дорогі захисники, я уділяю благословення +,  а Непорочна нехай огорне вас своїм покровом, а св. Миколай випрошує в Бога всі потрібні благодаті, аби ви могли виконати свою місію і щасливими, здоровими повернутися додому.  

Схожі новини:

Поширити новину: