Відзнакою «Lumen Mundi» вперше нагороджено священника

Директор Карітас-Спес Харків отець Войцех Стасевич та волонтери організації були нагороджені відзнакою «Lumen Mundi» – «Світло світу».

Про це пише сторінка Харківсько-Запорізької дієцезії.

У суботу відбувся підсумковий концерт подяки, організований Карітас Люблін. Цей захід відбувся для жертводавців, працівників та волонтерів організації, які ось вже більше ніж пів року підтримують Карітас Люблін і дають можливість відправляти гуманітарні вантажі на Україну, а також допомагати українському народу в Любліні та околицях.

На вечері подяки волонтери та директор Карітас-Спес Харків отець Войцех Стасевич були нагороджені відзнакою «Lumen Mundi» від архієпископа Станіслава Будзіка.

Цією медаллю кожного року відзначають осіб, які служать суспільству та несуть живого Христа найбільш потребуючим. Вперше в історії цією нагородою було удостоєно священника.

«Це підсумок. Це не крапка, а навпаки, початок ще більш тісної співпраці з народом України, ми прагнемо поділитись результатами служінням з нашими партнерами та жертводавцями, які від початку повномасштабної війни в Україні підтримали нашу діяльність», – підкреслив директор Карітас Люблін отець Павло Томашевський.

Схожі новини:

Поширити новину: