Інавгурація навчального року у семінарії в Городку

У час, коли наша країна потерпає від жахіття війни, студенти Вищої духовної семінарії Святого Духа продовжують свою формацію.

Про це пише сторінка CREDO.

Сьогодні у стінах семінарії відбулась урочиста інавгурація нового навчального року. Традиційно вона розпочалася Святою Месою, яку звершив ординарій Кам’янець-Подільської дієцезії єпископ Леон Дубравський разом із єпископом-помічником Радославом Змітровичем, вихователями семінаристів та священниками, що прибули на цю подію.

Після богослужіння настала інавгураційна частина. Ректор семінарії о. д-р Віктор Білоус дав звіт із діяльності семінарії у минулому навчальному році. Інавгураційний виклад на тему: «Приклад святого Йосифа у вихованні до священства в світлі декрету про священницьке виховання ‘Optatam totius’» зробив о. д-р Андрій Безкоровайний.

Закінчилась ця подія іматрикуляцією (врученням заліковок) та урочистим співом гімну студентів – «Gaudeamus». П’ятеро семінаристів першого курсу отримали залікові книжки. Двоє з них належать до Харківсько-Запорізької дієцезії. Дякуємо Богу та нашим захисникам за можливість розпочати новий навчальний рік, та просімо про мир і перемогу для нашої держави.

Фото: Андрій Постолович

Схожі новини:

Поширити новину: