Єпископ Кривицький освятив новий офіс Карітас-Спес у Житомирі

Сьогодні, 2 вересня, єпископ Київсько-Житомирської Дієцезії Віталій Кривицький освятив просторий і привітний офіс Катірас-Спес та поблагословив усіх на плідну і добру працю задля блага наших ближніх.

Про це повідомляється на сторінці Катірас-Спес Київсько-Житомирської Дієцезії.

«Хочеться розповісти не лише про факт освячення, а донести до читачів атмосферу зворушливого і водночас урочистого сьогоднішнього дня. Таку атмосферу заведено називати камерною. Бо наше зібрання було не надто велелюдним. Але надзвичайно теплим і хвилюючим зсередини», – діляться враженням працівники офісу.

Окрім єпископа Віталія Кривицького, на освячення завітала пані Ганна Антипова від обласної влади, наші добрі колеги і не менш добрі друзі з центрального офісу Карітас-Спес Україна, помічники та однодумці, настоятель парафії святої Софії отець Віталій Безшкурий, а також усі, хто щоденною працею, щирою жертовністю, душевною щедрістю служать людям і Богу – наша місцева спільнота, а скоріше вже родина працівників ДБФ «Карітас-Спес».

«Ми пригадували перші, по-справжньому жахливі воєнні дні. Розпач і горе, страх і лють… І наші перші рішення – їхати, допомагати, вивозити, годувати і рятувати… Перші волонтери, перші команди однодумців, перші по-справжньому небезпечні поїздки.

Бо інакше просто не могли. Не всиділи б вдома. Не стерпіли б бездіяльності, – написали на сторінці у фейсбуці.

Єпископ Віталій скерував до нас Слово Боже про необхідність любити. Любити попри війну і горе. Особливо під час війни і горя. Ми запросили Бога у свою діяльність, у своє життя і у життя тих, хто прийде до нас за допомогою.

І нехай наша праця і наше служіння принесуть людям матеріальне полегшення і душевну втіху.

Молимось і діємо.»

Єпископ Кривицький  висловив свою вдячність всім працівникам та волонтерам БФ «Caritas-Spes Київсько-Житомирської дієцезії» за нового духа служіння у часі війни, за жертовну працю та відкритість до нових викликів, які ставить перед нами Господь. «Він сам нехай щодня додає вам сили! Нехай новий офіс вам допоможе у служінні, а Боже благословення перебуває також над тими, кому ви служите!», – щиро побажав ординарій.

Схожі новини:

Поширити новину: