СДМ2023. Папа мешканцям Лісабона: вибачте за безлад, який ми принесемо

Приймаючи на приватній аудієнції мера португальської столиці, яка на початку серпня стане молодіжною столицею світу, куди з’їдуться юнаки і дівчата з усіх континентів, Папа Франциск записав коротке відеопривітання для її мешканців.

Про це пише Vatican News.

«Мешканці Лісабона, хочу привітати всіх вас, що багато трудитеся для того, щоби приготувати цю зустріч молоді. З радістю повертаюся до Лісабона, до Португалії. Радію вашими зусиллями. І вибачте мені за безлад, який принесемо до вас», – говорить Папа Франциск у короткому відеопривітанні для мешканців столиці Португалії, де від 1 до 6 серпня 2023 року відбуватиметься Світовий день молоді.

Короткий ролик через Твіттер поширив мер Лісабона Карлос Моедас, якого Святіший Отець у суботу, 22 квітня 2023 р., прийняв на приватній аудієнції в Апостольському палаці у Ватикані. «Дякую вам за вашу гостинність. Дякую вам за те, що ви довірилися цій відкритості серця. Бажаю вам усілякого добра, нехай Бог вас благословить і дає сили прямувати вперед. Дякую за всю вашу працю», – сказав Папа.

Схожі новини:

Поширити новину: