Папа: з Ісусом можемо зробити багато добра

Зустрічаючись із членами Фундації «Madre de la Esperanza de Talavera de la Reina» з Толедської архидієцезії, Святіший Отець виокремив працю для підтримки людей з вадами розвитку, наслідуючи таким чином Христа, який виявляє близькість з потребуючими.

Про це пише Vatican News.

15 квітня 2023 року Папа Франциск прийняв на аудієнції членів Фундації «Madre de la Esperanza de Talavera de la Reina» з Толедської арзхидієцезії, яка допомагає особам з вадами розвитку. У своєму слові Святіший Отець привітав організацію, яка цьогоріч святкує 50-річчя свого зародження, відзначивши їхні зусилля у напрямку творення добра.

Відкриваючи Христа іншим

Папа Франциск подякував Фундації за їхню працю та зростання. «З одного боку, ви повинні багато чого приготовляти, слухати, вчитися, експериментувати; зрештою, допомагати один одному, дуже часто маючи смиренність усвідомлення того, що ми не можемо зробити це поодинці. Відтак, ми повинні просити Бога про відвагу вийти на вулиці, несучи Його образ, щоб кожен міг Його споглядати. І в такий спосіб ви несете Ісуса іншим, навіть якщо цього не усвідомлюєте, приносячи Його своїми жестами, своїми піснями, своїми молитвами. І це прекрасно, що в своїй малості ми можемо бути свідками Ісуса, місіонерами Його милосердя, місіонерами Його любові!» – сказав Святіший Отець, додавши, що з Христом можемо зробити багато добра.

Командна робота, яка породжує шедевр

Папа пригадав про ініціативи, які сприяють збірці коштів для потребуючих осіб, відзначаючи спільні зусилля у творенні добра. «Наскільки важливо було б, щоб у роботі кожної людини ми могли б побачити всю готовність до навчання, терпеливості своїх вчителів, командну роботу, яка здатна забезпечити злиття різних здібностей кожного в кінцевий загальний результат», –зауважив Святіший Отець. На завершення він побажав членам Фундації, щоб їхній хрест, тобто зусилля, терпеливість, старання виливались у прекрасний витвір мистецтва, сповнений надією, яка запалює серце, дає силу та мужність прямувати вперед.

Схожі новини:

Поширити новину: