Дрогобич: другий пожежний автомобіль від боніфратрів

Орден Братів Боніфратрів передав другий новий сучасний пожежний автомобіль на Дрогобиччину.

5 березня разом з громадою парафіян костелу святого Варфоломія та настоятелем отцем Мирославом Лехом пожежну машину поблагословили для доброго і мирного служіння.

Голова Дрогобицької районної військової адміністрації Степан Кулиняк на своїй сторінці у фейсбуці, визнаючи, що отримали автомобіль з Божою допомогою, висловив вдячність римсько-католицькій громаді за постійну роботу і підтримку в найтемніші часи. «З Богом світло переможе», – підсумував Кулиняк у своєму дописі.

Цей спецтранспорт більший за розмірами та вміщає в себе необхідну кількість аварійно-рятувального обладнання та пожежно-технічного інструменту, в тому числі цистерн з водою. Якщо пожежний автомобіль тривалий час працює над ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій, то часу на забір води немає, тому важливо, щоб цистерни для води мали великі об’єми. Тут вміщається 5 тон води.

Нагадаємо, що у лютому архієпископ Мечислав Мокшицький поблагословив перший пожежний автомобіль, переданий для Дрогобича Польською провінцією Ордену Братів Госпітальєрів.

Схожі новини:

Поширити новину: