Угорські єпископи запрошують на зустріч з Папою

Фото: katolikus.hu

«Сердечно запрошуємо і чекаємо всіх, як з нашої країни, так і з сусідніх країн», – написали угорські єпископи, висловлюючи свою радість з приводу анонсованого паломництва Святішого Отця на їхню батьківщину.

Про це пише KAI.

Постійна рада Угорської єпископської конференції зазначає, що апостольська подорож Папи, запланована на 28-30 квітня, є дуже важливою подією не тільки для католиків, але й для всіх угорців, які проживають як в межах, так і поза межами країни. «Зважаючи на вік Святішого Отця, зустрічі відбуватимуться в Будапешті, на які, особливо на недільну Святу Месу, ми сердечно запрошуємо і чекаємо всіх з нашої країни, а також з сусідніх держав. Готуймося до зустрічі зі Святішим Отцем у дусі молитви, свідчачи про Христа», – йдеться у комюніке, підписаному очільником угорського єпископату, єпископом Андрашем Верешем.

Нагадуємо, у 2021 році Папа Франциск відвідав Будапешт, де взяв участь у Святій Месі в рамках Євхаристійного конгресу. Наступний Міжнародний Євхаристійний конгрес відбудеться у 2024 році в Еквадорі.

Схожі новини:

Поширити новину: