При київському костелі відкриють пункт обігріву та фотовиставку

У неділю, 26 лютого 2023 року, о 14:30 відбудеться урочисте освячення пункту обігріву в костелі св. Миколая що по вул. Васильківській 75, де кияни та гості столиці зможуть затриматися, отримати доступ до електрики, світла та тепла, зокрема під час відключень електроенергії в Києві. На освячення завітає єпископ Київсько-Житомирської дієцезії Віталій Кривицький SDB.

Офіційно пункт розпочне функціонувати в річницю повномасштабного вторгнення рф. Тут кожен матиме можливість не лише зігрітися, а й долучитися до молитви за нашу Батьківщину, за її захисників і своїх рідних. Також відбудеться відкриття фотовиставки, що ілюструватиме діяльність парафії під час повномасштабного вторгнення рф до України.

Для відвідувачів пункту у нижній частині храму підключено опалювальні прилади, сформовано резерв питної води. Дуже часто такими відвідувачами є учні музичної школи № 10, розташованої в будинку притчі (колишній дім священника), які під час повітряної тривоги постійно користуються підвальною частиною костелу, навіть проводячи там свої заняття.

Окрім того, двічі на тиждень, у вівторок та четвер, о 16:30, нужденні мають можливість поїсти гарячого і смачного борщу та випити гарячий чай. Облаштовано зони особистої гігієни (туалети).

Для інформування населення щодо відкриття і роботи пункту розміщено інформаційні матеріали. Пункт обігріву працює щодня з 14:00 до 18:00.

Телефон для акредитації на 26 лютого на год. 14.30 : 098 443 47 65.

Схожі новини:

Поширити новину: