Різдвяні вітання архієпископа Мечислава Мокшицького

Різдвяне вітання виконуючого обов’язки голови Конференції єпископів України, митрополита Львівського, архієпископа Мечислава Мокшицького.

Дорогі брати і Сестри!
При народженні Месії Ангели звіщають: «Слава во вишніх Богу і мир людям доброї волі».

Як же ми хочемо і просимо Бога про те, щоб слова цього Ангельського послання сповнилися тут і тепер. Мріємо, щоб Бог об’явив свою потугу, щоб дозволив нам витіснити ворога, щоб сокрушив злі й люті серця агресора, щоб кожен захисник України живий і здоровий повернувся до своєї сім’ї, щоб всіх, хто постраждав від обстрілів, насильства й тортур оздоровила Христова благодать, щоб ті, хто через воєнні дії переступив поріг вічності, царювали на Небесах.

Саме тому потребуємо бути уважними до натхнень Святого Духа, щоб не розминутися з Богом і Його благодатями. Слухаючи вчення Ісуса, наслідуймо Господа. Добром перемагаймо зло, ділімося з потребуючими, ставаймо в обороні скривджених, чинімо милосердні вчинки, дбаймо про чистоту наших душ і тіл, неустанно молімося… в Бозі покладаймо нашу надію. Силу і наснагу до святого життя черпаймо з Триєдиного Бога, який є Джерелом миру та справедливості.

У цьому Різдвяному часі й на порозі Нового 2023 Року споглядаймо на Еммануїла разом із Пресвятою Дівою Марією та Святим Йосифом і повторюймо:

– Дитятко Боже, справжній Сину Живого Бога, будь прославлене,

– Дитятко Боже, непорочний Агнче, виданий за гріхи світу, будь прославлене,

– Дитятко Боже, подателю усякого благословення, будь прославлене,

– Дитятко Боже, обдаруй нашу Україну справедливим миром і єдністю!

Христос народився!
Славімо Його!

Джерело: Львівська архідієцезія

Схожі новини:

Поширити новину: