Святіший Отець відкрив реєстрацію на Світовий день молоді 2023 в Лісабоні

В присутності юнака і дівчат з Португалії Папа Франциск вписався як паломник на Світовий день молоді в Лісабоні, запрошуючи молодь зробити те саме.

Про це пише Vatican News.

«Сьогодні відкривається реєстрація на Світовий день молоді, який відбуватиметься в Лісабоні в серпні 2023 року», – оголосив Папа Франциск після проказування молитви «Ангел Господній» у неділю, 23 жовтня 2022 року. Він запросив до себе юнака і дівчат з Португалії, які подали йому таблет, через який він зареєструвався як паломник, давши старт процедурі реєстрації.

«Дорога молоде, запрошую вас записуватися на цю зустріч, під час якої після тривалого періоду дистанціювання наново віднайдемо радість братерських обіймів між народами та поколіннями, якої ми дуже потребуємо!» – сказав Святіший Отець.

Пояснення Дикастерії в справах мирян

На сайті Дикастерії в справах мирян, сім’ї та захисту життя, яка є організатором заходу, зазначається, що реєстрація відкрита для всіх, хто має намір брати участь у наступному СДМ: для груп молоді, єпископів, священиків і богопосвячених осіб, а також для юнаків і дівчат інших конфесій і релігій, як також для тих, хто бажає служити як волонтери. Передбачено також запис на різні супутні заходи. Це також дає можливість отримати різні послуги, відповідно до обраного «Набору паломника», як теж зробити внесок у «Фонд солідарності», щоби дати можливість прибути на зустріч ровесникам, які мають економічні труднощі. Реєстрація доступна за посиланням: https://register.wyd-reg.org/Welcome/?lang=en.

Схожі новини:

Поширити новину: