Папа: співчуття жертвам урагану та постраждалим від трагедії в Індонезії

Співчуття Папи Франциска постраждалим від стихійного лиха в Карибському регіоні та внаслідок сутичок після футбольного матчу в Індонезії.

Про це пише Vatican News.

Тривоги й трагедії світу є предметом молитви Папи та його закликів з нагоди зустрічей з прочанами. Повністю присвятивши свої роздуми з нагоди молитви «Ангел Господній» у неділю, 2 жовтня 2022 року, війні в Україні, після молитви до Пресвятої Богородиці він скерував думку прочан, які зібралися на площі Святого Петра у Ватикані, до Карибського регіону, через який пронісся руйнівний ураган Ян.

«Я близький із населенням Куби та Флориди, що постраждали від потужного урагану. Нехай же Господь прийме загиблих, пошле втіху та надію страждаючим і підтримає зусилля солідарності», – сказав Святіший Отець, а далі додав: «Молюся також за тих, хто втратив життя або був поранений під час сутичок, які вибухнули після футбольного матчу в Маланзі в Індонезії».

Папа Франциск також представив мистецько-душпастирську ініціативу, в рамках якої на фасаді базиліки Святого Петра протягом двох тижнів у вечірні години проектуватиметься 3D-презентація про життя святого апостола Петра. «Дякую всім причетним до цієї ініціативи, яка започатковує душпастирську програму, присвячену святому Петрові та його місії», – мовив він.

Схожі новини:

Поширити новину: