Освячення місця та закладення наріжного каменя у храм св. Йосифа в Радехові

 4 червня, переддень Урочистості Зiслання Святого Духа єпископ Ауґсбурґа Бертрам Йоганнес Майєр у присутності архієпископа Мечислава Мокшицького, єпископа Віталія Скомаровського, канцлера о. Владислава Гримського, декана о. прелата Юзефа Леговича та численних священників з деканату і мирян, освятив та вмурував наріжний камінь нового храму у Радехові, будівництво якого буде фінансово підтримувати Ауґсбургська дієцезія.

Про це повідомляє Львівська архідієцезія.

Архієпископ Мечислав Мокшицький у своєму вітальному слові виразив велику вдячність і радість з того, що в Радехові буде зведено храм на честь Святого Йосифа. Зокрема подякував єпископу Ауґсбурґа Бертраму, з яким мав нагоду співпрацювати ще за часів понтифікату Йоана Павла ІІ та висловив щиру вдячність за цей візит солідарності та його допомогу у побудові нового храму.

Наріжний камінь для нового храму в Радехові привезено із Святої Землі, по якій ходив ваш опікун Святий Йосиф зазначив у своєму слові єпископ Бертрам Йоганнес Майєр.

Освячений камінь та капсулу з буллою, підписаною єпископом Ауґсбурґа Бертрамом Йоганнесом Майєром, митрополитом Мечиславом Мокшицьким, єпископом Віталієм Скоморовським, канцлером курії Львівської архідієцезії о. Владиславом Гримським, настоятелем парафії о. Станіславом Майкшаком, о. Андрієм Леговичем економом архідієцезії, головним будівничим та міським головою, було вмуровано у фундамент майбутнього храму.

На завершення парафіяни з настоятелем о. Станіславом подякували митрополитові та присутнім єпископам і священникам за підтримку, допомогу та сприяння, а також за освячення наріжного каменя під будову нового храму, дякували усім за духовну та матеріальну підтримку, тим хто долучається до зведення святині.

Схожі новини:

Поширити новину: