Завершився навчально-формаційний рік у Львівській семінарії св. Йосифа

19 травня, о 17.00 Святу Месу для семінаристів відправив архієпископ Мечислав Мокшицький, Львівський митрополит, разом із єпископом-помічником Едвардом Кавою, ректором семінарії о. Петром Бжескі, вихователями та викладачами семінарії, під час якої усі присутні дякували за цей формаційний рік і за всі дари, якими Господь обдарував протягом цього року.

Про це повідомляє Львівська архідієцезія.

Цьогорічна молитовна подяка за навчальний рік була поєднана з впровадженням реліквій св. Фаустини Ковальської, Апостолки Божого Милосердя.

У проповіді митрополит говорячи про життя і святість сестри Фаустини сказав: «Дивлячись на св. Фаустину, відкриймо шлях милосердя!… Ісус вибрав св. Фаустину проголошувати світові Боже милосердя не тому, що вона була освіченим богословом, а тому що тривала в Його любові попри всі страждання, яких зазнавала з самого дитинства. (…) Думаю, не випадково саме тепер, коли на наших очах відбувається не лише духовна, але й фізична боротьба між добром і злом, стає посеред нас ця смілива жінка. Фаустина показує нам, що й ми теж, як вона, можемо противитися сатані, який намагається знищити в нас любов».

На завершення Євхаристії всі присутні вшанували реліквій св. Фаустини Ковальської.

Схожі новини:

Поширити новину: