Кардинал Черні знову вирушить до кордонів України

В.о. Префекта Дикастерії Служіння цілісному людському розвиткові відвідає Словаччину, щоби засвідчить близькість Папи з тими, хто втікає від війни.

Як ми інформували, кардинал Майкл Черні, В.о. Префекта Дикастерії Служіння цілісному людському розвиткові, від 8 до 10 березня 2022 року перебував з візитом в Угорщині, де зустрічався з біженцями з України та з тими, хто їм допомагає, а 9 березня перетнув кордон і побував у Берегово Закарпатської області, пише Vatican News.

Найближчими днями очільник відомства Римської Курії, в структурі якого діє Відділ у справах мігрантів і подорожуючих, з доручення Папи Франциска знову вирушить до кордонів України, щоби виявити близькість Святішого Отця з тими, що страждають від наслідків триваючої війни. Прес-служба Святого Престолу повідомляє про те, що кардинал Майкл Черні 16 березня прибуде до Словаччини, де наступними днями відвідуватиме прикордонні райони.

«Папа Франциск молитовно супроводжує цю місію, як і ті, що були здійснені минулими днями, та через Його Еміненцію бажає наблизитися до тих людей, які втікають від бойових дій і страждають через насильство з боку інших людей», – зазначається в комюніке.

Схожі новини:

Поширити новину: