Понтифік надіслав лист до Центру св. Мартіна у Фастові

Як повідомлялося, під час інтерв’ю зі Святішим Отцем Франциском, котре провів журналіст Фабіо Маркезе Раґона, в ефірі серед інших речей можна було побачити голуба, який був виготовлений у фастівському Центрі Св. Мартина.

Сьогодні Християнський центр святого Мартіна де Поррес опублікував лист від Папи Франциска, переданий через Апостольського нунція архієпископа Вісвальдаса Кульбокаса.

Святіший Отець висловив вдячність за лист та символ українських дітей – іграшкового голуба, розмальованого внутрішньо переміщеною дитиною у Центрі Святого Мартіна де Поррес.

«Прошу, знайте, що я неймовірно вдячний Вам за цей добрий жест. Такий подарунок, особливо у цей час посиленої жорстокості та страждань, представляє велику жагу до миру і спокою, як і впевненість у присутність Святого Духа посеред тих, хто потребує Божої підтримки та благодаті», – йдеться у переданому листі. Підписуючи його у Римі, у Соборі Святого Йоана на Латерані Папа Франциск також уділив своє благословення: «Довірячи всіх, хто є пов’язаний із Центром Св. Мартіна де Поррес, люблячому захисту Пресвятої Діви Марії, я посилаю своє сердечне благословення як запоруку надії та сили у Христі Господі».

Нагадаємо, що харківські юні парафіяни теж передали Святішому Отцю через кардинала Краєвського малюнки, що брали участь у конкурсі під назвою «Папа Франциск – мій найкращий друг», щоб висловити пам’ять та вдячність українських дітей за молитву та підтримку, а також гуманітарну допомогу від Папи.

Схожі новини:

Поширити новину: