Городок: катехитично-пасторальний вишкіл для монахинь

В Інституті богословських наук Непорочної Діви Марії у Городку триває катехитично-пасторальний тренінг на тему: «Формація. Свідчення. Діалог», участь у якому беруть 24 монахині із різних монаших згромаджень, які працюють в Україні. Спільна зустріч розпочалася 27 лютого і триватиме до 3 березня 2023 року.

Про це повідомляється у фейсбуці на сторінці Інституту.

Тренінг організований спільно Інститутом богословських наук та Конференцією вищих настоятельок жіночих інституцій і товариств апостольського життя Римсько-Католицької Церкви в Україні. Це вже четвертий спільний проєкт, який реалізовується в рамках підвищення кваліфікації та формації монахинь.

У перший навчальний день, 28 лютого, учасниці взяли участь у трьох модулях. Перший: Технології у катехизації – діджиталізація як допомога під час проведення катехизи. Другий: Катехитика – формація катехита і професійний розвиток в сучасних умовах. Третій: Богослов’я внутрішнього життя – духовність катехита.

Тренінг проводять – о. проректор Сергій Хитрий, проректор д-р Ірина Сашко та Вікторія Кондратюк, заступник керівника подружньо-сімейної спеціалізації.

Схожі новини:

Поширити новину: