Єпископ Кривицький: єднаймося у молитві задля якнайшвидшого настання Божого миру

У день трагічної річниці початку агресивного наступу російської армії на українські землі ординарій Київсько-Житомирської дієцезії єпископ Віталій Кривицький SDB закликає до молитви, а не до болючих спогадів, про що написав на своїй сторінці у фейсбуці:

«Річниця повномасштабного вторгнення росії не є приводом ділитися споминами, що ці засліплені люди зробили з нашою Батьківщиною.

Сьогоднішній день є усвідомленням, що дорога до перемоги у цій безглуздій війні ще довга. Нам потрібна перемога не лише зовнішня, але також внутрішня. Доречи, ця друга є проявом віри і має свої етапи. Перший, це віра у Божі плани щодо спасіння України. Якби не Господь, важко було б собі уявити наше сьогоднішнє життя (або «нежиття»). А другий етап буде тоді, коли ми переможемо всю ненависть і біль, яка накопичилася в наших серцях за цей рік. Деяким з нас здається, що це буде менш можливим. Для людей – так, але не для Бога.

Тому сьогодні у молитві і пості, об’єднані з віруючими людьми України та свідомої частини світу, стаємо перед Богом, з потужним воланням про захист України та цілого світу від війни, яка всім набридла. Нехай Господь торкнеться своєю рукою тих, від яких залежить настання справедливого миру. Кожного нехай торкнеться в свій спосіб.

Закликаю всіх об’єднатися у щирій молитві, щоб Мир Божий запанував в нас якнайскоріше!»

Схожі новини:

Поширити новину: