Папа разом з паломниками помолився за Нікарагуа і тих, хто зазнає переслідувань

Разом з учасниками молитви «Ангел Господній» Папа Франциск підніс окрему молитву за те, щоби Богородиця відкрила серця політичних лідерів і громадян Нікарагуа на щире шукання миру, що народжується зі справедливості та свободи.

Про це пише Vatican News.

Наприкінці недільної молитовної зустрічі з паломниками, які 12 лютого 2023 року прийшли на площу Святого Петра у Ватикані, щоби послухати його повчання, помолитися молитву «Ангел Господній» і отримати благословення, Папа Франциск зазначив, що його «глибоко засмутили новини, що надходять з Нікарагуа». Промовляючи після проказування молитви до Богородиці, він сказав, що не може не згадати про Єпископа Матаґальпи Роландо Альвареса, якого засудили на 26 років тюремного ув’язнення, та про тих, кого було видворено з країни.

«Молюся за них і за всіх тих, хто страждає в цій дорогій країні. І прошу про вашу молитву. Просімо також Господа, за заступництвом Непорочної Діви Марії, відкрити серця політичних провідників і всіх громадян на щире шукання миру, що народжується з істини, справедливості, свободи та любові й досягається через терпеливу практику діалогу», – сказав він, запросивши всіх присутніх проказати молитву «Радуйся Маріє».

Схожі новини:

Поширити новину: