ХХ зустріч Комісії душпастирства молоді

9-10 лютого в місті Бар відбулася ХХ зустріч Комісії душпастирства молоді. Разом з молодіжними душпастирями приїхали і делегати від молоді з 6 дієцезій (не була представлена Одесько – Симферопольська).

Про це повідомляється у фейсбуці на сторінці Комісії.

Зустріч відбувалась в «Хаті» – молодіжному осередку при парафій св. Анни міста Бар, що у Кам’янець-Подільській дієцезії.

Першого дня члени комісії розповіли про свою роботу у 2022 році. Делегати від молоді на зустрічі організували Молодіжну Раду, модератором якої став о. Олександр Пухальський.

Від Комісії душпастирства молоді кожен делегат отримав у подарунок катехизм для молоді Youcat.

Приємним подарунком для всіх учасників зустрічі став візит єпископа Леона Дубравського. «Священники мають працювати і виховувати у молоді відповідальність. Ви багато робите, але потрібно вимагати. Якщо ви не вимагаєте, то марною є ваша праця. Але щоб вимагати від інших, маємо вміти вимагати від себе», – підкреслив він в промові до учасників зустрічі.

Другий день був присвячений заходам, що мають відбутися у 2023 році. Так, отець Вальдемар Павелець розповів про підготовку до Світових Днів Молоді в Лісабоні. Олександр Дишель ознайомив присутніх з організацією DonBoscoYouthNet та запропонував прийняти участь її у заходах.

Наступна зустріч Комісії душпастирства молоді відбудеться 10-11 жовтня.

Схожі новини:

Поширити новину: