СДМ-2023: зареєстровано вже понад 600 тисяч учасників

Оргкомітет міжнародної молодіжної зустрічі повідомив, що понад 600 тисяч учасників уже зареєструвались для участі у Світовому дні молоді, що відбудеться 1-6 серпня 2023 року в Лісабоні.

Про це повідомляє Vatican News.

До столиці Португалії може прибути 1,5 млн паломників. Із наближенням події збільшується кількість бажаючих взяти участь.

За словами єпископа-помічника Лісабонської архідієцезії Мануеля Алвеса Агіара, понад 10 тисяч молодих католиків вже зареєструвалися як волонтери для організації та проведення заходу.

Організатори очікують молодь з 183 країн. Уже кілька місяців триває підготовка у місцевості біля річки Тежу, між Лісабоном та Лорішем. Саме тут відбудуться основні богослужіння в рамках СДМ. Очікується, що в них візьме участь Папа Франциск.

Нагадуємо, український оргкомітет, до складу якого входять представники РКЦ та УГКЦ оприлюднює матеріали, що допоможуть краще підготуватись до молодіжної зустрічі, а також проводить робочі зібрання для вирішення різноманітних питань, що пов’язані з участю українських паломників у СДМ.

Схожі новини:

Поширити новину: