Фільм «Католицизм» на телеканалі «Суспільне Культура»

З 21 січня, щосуботи об 11:50 год. маємо унікальну нагоду подивитись на телеканалі «Суспільне Культура» дуже гарний десятисерійний фільм про Церкву – «Католицизм: мандрівка до серця віри».

Автором цього фільму є талановитий американський єпископ Роберт Баррон. Фільм перекладено українською мовою з благословення архієпископа та митрополита Львівського Кир Ігоря.

З фільму можна дізнатися про розвиток Церкви від часів Ісуса Христа до наших днів. У фільмі є серії про Богородицю, про святих, про Святу Літургію та молитву. Мандрівний шлях фільму охоплює 15 країн світу, показує красу святинь та допомагає відчути глибину християнської віри.

 «Суспільне Культура» можна дивитись: по телевізору, в інтернеті і, навіть, у застосунку «Дія».

Захоплива мандрівка до серця віри тепер з нами і вдома, і в дорозі. Не пропустіть!..

Єпископ Роберт Баррон – засновник всесвітньої медійної християнської організації «Word on Fire», яка за допомогою інструментів нових медій сягає мільйонних авдиторій, навертаючи людей до Католицької Церкви. Його регулярні відео на ютубі зібрали понад 50 млн переглядів, а на сторінці у фейсбуці він має понад 3 млн підписників. Роберт Баррон виступав з лекціями перед працівниками компаній Фейсбук, Ґуґл й Амазон, був серед основних доповідачів на багатьох конференціях і заходах у різних куточках світу.

Схожі новини:

Поширити новину: