Львів: зустріч католицьких освітян

Фото: Салезіянський приватний ліцей «Всесвіт» м. Житомира

В рамках розвитку католицької освіти 18-20 листопада 2022 у Львові відбулася зустріч керівників католицьких закладів освіти.

Про це повідомляє Комісія у справах душпастирства молоді.

Чудові спікери-практики: Тарас Косар, Орися Сідляр, о. Петро Майба. Активні слухачі – це представники різних християнських дошкільних та шкільних закладів освіти, метою яких є розуміння сучасних викликів, бачення траєкторії розвитку і зміцнення.

У цей час є дуже актуальним не втрачати комунікацію в спільноті, з громадськістю і мати відповідальне спілкування. Ставити перед собою питання, які спонукатимуть до вдосконалення.

Захід зібрав представників РКЦ та УГКЦ в Патріаршому домі (Сихів) та почався у п’ятницю знайомством і діленням досвідом. Субота була присвячена діяльності керівника в закладі. Так п. Орися Сідляр провела зустріч на тему «Комунікація, як ефективний спосіб управлінської діяльності», а о. Петро Майба в своїй конференції звернув увагу на завдання та характеристики керівника закладу освіти. Після вечері учасники зустрічі мали можливість подивитися фільм «Людина, що змінила все». У неділю керівники провели обговорення спільної діяльності РКЦ та УГКЦ.

Нагадаємо, що в Україні діє низка католицьких шкіл та інших навчальних закладів, які дають богопосвяченим особам і мирянам можливість поглиблювати свої теологічні знання й розвивають здатність творчо відповідати на виклики, які перед Церквою ставить сучасне суспільство.

Фото: Освітній Портал УГКЦ

Схожі новини:

Поширити новину: