Папа попрощався з Бахрейном

Церемонія прощання на авіабазі Сахір відбувалася за участі Його Величності Короля Бахрейну Хамада ібн Іси аль-Халіфи.

Про це пише Vatican News.

Розпочався заключний етап 39-ї Апостольської подорожі Папи Франциска: переліт з Бахрейну до Італії. Після зустрічі з духовенством, що у неділю, 6 листопада 2022 року вранці відбулася в столичному храмі Пресвятого Серця, Святіший Отець, по дорозі до авіабази Сахір, зупинився ще на короткий час у резиденції в комплексі королівського палацу, де прийняв Міністра юстиції Бахрейну, який цими днями представляв владу країни на всіх заходах за участі Папи.

Церемонія прощання відбулася в розташованій кілька кілометрів від палацу авіабазі, що є повітряними воротами країни. Після прибування до летовища Папу зустрів Його Величність Хамад ібн Іса аль-Халіфа. Відбулася коротка приватна розмова в Королівському залі, на якій також були присутні члени ватиканської делегації та королівської родини, а також Великий Імам Ахмад Аль-Таїб.

Святіший Отець останнім піднявся на борт Боїнга 787 авіакомпанії «Gulf Air», який о 13:16  місцевого часу (12:16 – київського) піднявся в небо. Перетнувши повітряний простір Кувейту, Іраку, Туреччини, Греції та Албанії, після п’ятигодинного перельоту він приземлиться в римському міжнародному аеропорту Фюмічіно. Під час повітряної подорожі передбачається традиційне спілкування із журналістами.

Схожі новини:

Поширити новину: