Mіжнародний Форум Tato.Net цьогоріч також українською

Вже завтра, 5 листопада, відбудеться XIV Mіжнародний Форум Tato.Net. Онлайн-трансляція запланована трьома мовами.

Про це пише CREDO.

До найважливішої та найбільшої у Європі щорічної зустрічі татів залишаються лічені години. У суботу, 5 листопада 2022 р., сотні чоловіків візьмуть участь у XIV Міжнародному Форумі Tato.Net. Тема зустрічі – «Надія & Візія. Покажи дитині сенс життя!» Захід відбудеться в готелі Чарни Став у місті Новий Адамів поблизу Лодзі та повністю транслюватиметься онлайн трьома мовами: польською, англійською та українською.

«Останні події у світі – перспектива війни та криза – впливають на стан батьків і сім’ї. Цьогорічний Форум Tato.Net проходить під гаслом надії та візії. Нам вони як ніколи потрібні, щоб подолати складне ‘тут і зараз’. Під час зустрічі будемо шукати відповіді на питання, як показати дитині сенс життя», – каже др Даріуш Цупял, організатор Форуму Tato.Net.

Свою участь підтвердили майже 40 спікерів – експерти у різних галузях і, насамперед, батьки: др Кен Кенфілд (США), Олександр Доброєр (Україна), Пшемислав Духнєвич, Роберт Костюшко, Ян Меля, Анджей Мєжеєвські, Януш Вардак. XIV Форум Tato.Net відбудеться під почесним патронатом Президента Республіки Польща Анджея Дуди.

«Дискусійні панелі, надихаючі промови, зустрічі в тематичних групах – це інструменти для підтримки і будування відданих батьків та міцних сімей. І кожен батько вирішує для себе, що саме він хоче використати, щоби стати кращим батьком в унікальному просторі спільноти Tato.Net», – додає Даріуш Цупял.

Онлайн-трансляція можлива після реєстрації на сайті. В додаткових інформаціях потрібно вказати форму участі – онлайн/стаціонарно.

Матеріали з Форуму будуть доступні 30 днів після реєстрації. 

Якщо фінанси стають на заваді участі у Форумі, напишіть на: lviv@ok.tato.net

Якщо маєте змогу – зробіть благодійну пожертву.

Tato.Net – спільнота татів, яку розвиває Фонд Кирила і Мефодія. Надихає чоловіків переживати батьківство як пристрасть і найважливішу кар’єру в житті. Надає спеціальні інструменти, щоб допомогти їм стати кращими батьками. За 18 років діяльності Tato.Net тисячі чоловіків поглибили свої батьківські компетенції.

Tato.Net також створений для реалізації ініціатив та проєктів, адресованих цілим сім’ям, щоб будувати родини, міцні присутністю батька. Створює мережу співпраці організацій та соціальних інституцій, які керується цінністю сприяння культурі відповідального батьківства.

Схожі новини:

Поширити новину: