Реколекції Місіонерів Облатів Марії Непорочної в Обухові

5-10 вересня в Обухівському монастирі переживали свої щорічні реколекції Місіонери Облати Марії Непорочної, які служать в Україні. Цього річ в особливий спосіб дякували Богові за 25 років від моменту постання Делегатури в Україні, тобто адміністративної одиниці, яка має певну автономію і може відкривати нові місії.

Реколекційні науки на тему Божих заповідей проголошував єпископ-помічник Кам’янець-Подільської дієцезії Радослав Змітровіч ОМІ.

Дні духовної віднови проходили в атмосфері зосередження та братерства. Кожен день реколекцій був насичений: конференції, Адорації Найсвятіших Таїнств, покутний молебень, спільна молитва літургії годин, медитація та Євхаристія.

У часі реколекцій не бракувало молитви біля гробу брата Яна Матушика ОМІ, а також відбулася зустріч, коли могли поділитись справами у наших монастирях, служінням для переселенців, для військових і саме до цього було визначено конкретного місіонера облата, щоб товаришував їм духовним супроводом.

У четвер брат Себастьян Янковський мав Ювілей 25 років від складення перших монаших обітів. З цієї нагоди відбулася урочиста Євхаристія, під час якої він відновив свої монаші обітниці. На закінчення реколекцій відбулася урочиста подячна Свята Меса за 25 років Делегатури Місіонерів Облатів Марії Непорочної в Україні. На цій Євхаристії були також присутні парафіяни та друзі місій з Києва та Обухова.

За матеріалами сторінки у фейсбуці Місіонери Облати Непорочної Марії в Україні.

Схожі новини:

Поширити новину: