Єпископ Кривицький: Бог та історія розставляє крапки над «і»

Коментар єпископа Віталія Кривицького SDB, ординарія Київсько-Житомирської дієцезії, щодо вбивства українських полонених у Оленівці.

«В Оленівці було страчено полонених і мерзотна та особа, яка надала наказ це зробити. Йоана Хрестителя страчено також у в’язниці, жалюгідним царем, який підпав під маніпуляції іншої, засліпленої ненавистю, людини. Так було з багатьма мучениками і тими, хто своє життя віддавав за інших.

І чомусь саме ті, хто були приниженими і вбитими, згодом стають героями. Тому що саме Бог та історія розставляє крапки над «і». Так буде і цього разу, і в багатьох інших випадках. Бо герої насправді також вмирають, але не у вічності, історії … і не для Бога.

Боже, будь потіхою для всіх рідних і близьких загиблих у цій жорстокій війні! Даруй вічну нагороду тим, хто поклав своє життя за ближніх! А нам дай, перемагаючи ненависть і відчай, осягнути якнайшвидшу перемогу над ворогом. Щоб запанував справедливий мир, подателем якого будеш Ти. Дозволь нам бути знаряддям у Твоїх руках» – пише єпископ на своїй сторінці Facebook.

Фото: Якуб Гонцяж OP

Схожі новини:

Поширити новину: