Логотип папської подорожі до Канади створив представник корінних народів

Офіційний логотип візиту Папи Римського до Канади, що відбудеться 24-30 липня 2022 року, створив 45-річний метис із Манітоби Шон Вінсен.

Логотип віддзеркалює гасло паломництва «Йти разом». Художник створив його у вигляді блакитного кола, що символізує рух. У коло вписані стилізовані зображення орла, риби, північного оленя, канадських рослин та елементів природи, а у верхній частині – голуб, як символ Святого Духа, та ключі св. Петра.

Через логотип Шон Вінсен намагався передати таку думку: «Куди би ми не пішли цим шляхом зцілення та примирення, ми йдемо разом». Натхненням для створення лого для Вінсена послужили природа його рідного краю, коріння та традиції, а також думки про сім’ю, друзів та предків.

Художник розповів, що отримавши пропозицію створити логотип історичної подорожі Папи до Канади, спочатку завагався, відчуваючи велику відповідальність, але потім, порадившись зі старійшинами своєї спільноти та сім’єю, погодився взяти участь у цій місії. Вінсен професійно займається графічним дизайном з 2007 року та вже створив багато логотипів для різних організацій та структур аборигенів.

Переклад РКЦ за Vatican News 

Схожі новини:

Поширити новину: