До Львова прибув архієпископ Пол Річард Ґаллаґер

18 травня 2022 року, архієпископ Пол Річард Ґаллаґер, Секретар у справах стосунків Апостольського Престолу з державами прибув до України. Очільника ватиканської дипломатії зустрів Львівський митрополит латинського обряду архієпископ Мечислав Мокшицький, в.о. Голови Конференції римсько-католицьких єпископів України. 

Про це повідомляє Львівська архідієцезія.

О 14:00 годині архієпископ Ґаллаґер відвідав Митрополичу Курію. Після обіду помолився за полеглих військових і усіх жертв війни.

З тераси курії архієпископ Пол Річард Ґаллаґер поблагословив місто Львів та цілу Україну.

Сьогодні у програмі – візит до Львівського греко-католицького митрополита архієпископа Ігоря Возьняка та відвідини структур, що приймають біженців і переселенців при парафії святого Йоана Павла ІІ та бенедиктинському монастирі в Солонці.

Крім того, під час свого візиту до України зустрінеться з представниками міської влади Львова, архієпископом Святославом Шевчуком (УГКЦ). У Києві архієпископ зустрінеться з міністром закордонних справ Кулебою. Відвідає катедру св. Олександра та парафію св. Миколая. Представник Ватикану також поїде Бучі, Ірпеня та Ворзеля.   

Схожі новини:

Поширити новину: