Архієпископ Мечислав Мокшицький відвідав біженців

Львівський митрополит архієпископ Мечислав Мокшицький відвідав біженців, які знаходяться у Домі паломника св. Якова Стрепи у Брюховичах, а також монастир сестер бенедиктинок у с. Солонка біля Львова.

Про це повідомляє Львівська архідієцезія.

Як розповів отець Владислав Бішко, директор Дому паломника у Брюховичах, станом на сьогодні тут знайшли притулок майже 240 сімей з Харкова, Києва, Запоріжжя та інших міст і містечок, що зазнають нищівних атак ворожого війська. Переважно це жінки з дітьми, але також літні люди, яких вдалося евакуювати із зони активних бойових дій.

У Домі паломника біженці мають не лише безпечне місце ночівлі з дахом над головою, але також повноцінне триразове харчування, медичну та психологічну допомогу. А для тих, хто має намір перетнути кордон у напрямку Польщі, організовують транспорт, який підвозить людей до прикордонних пунктів пропуску. Щодня в дорогу вирушає близько 120 осіб. На їхнє місце прибувають наступні сім’ї.

Також архієпископ Мечислав Мокшицький відвідав ще один із осередків прийому біженців – монастир сестер бенедиктинок у с. Солонка біля Львова.

Схожі новини:

Поширити новину: