Сан-Марино: черговий гуманітарний вантаж в Україну

Католицька спільнота однієї з найменших європейських країн також підтримує постраждалих від війни в Україні.

Про це пише Vatican News.

«Милосердна любов без границь» – це назва благодійної асоціації дієцезії Сан-Марино-Монтефельтро, волонтери якої трудилися протягом усього літа, щоби зібрати черговий гуманітарний вантаж в Україну, який був відправлений ввечері, 18 серпня 2022 року.

«Це була співпраця громадян, супермаркетів, фабрики “Colorificio Sammarinese” та Санмаринського Червоного Хреста. Без їхньої великодушної допомоги ми б не змогли зібрати понад 20 тон продовольства, засобів гігієни, підгузків, одягу, медичних засобів, ліків і будівельних матеріалів», – читаємо в комюніке організації, в якому зазначається також, що серед головних викликів, які довелося здолати, були проблеми з транспортуванням.

Вантаж буде доставлений в Україну через румунську волонтерську організацію «Fight for Freedom», засновану 2019 року. Це християнське товариство, що зродилося у Південній Буковині, займалося допомогою бідним, марґіналізованим і безпритульним, дбаючи про їжу, дах над головою та освіту, а тепер зосередило свої зусилля на підтримці біженців з України, охопивши понад 40 тисяч людей, та на доставці гуманітарної допомоги в Україну.

Схожі новини:

Поширити новину: