Київ: зустріч західного деканату

У вівторок, 6 червня 2023 р., відбулася зустріч деканату Київ-Захід у парафії Воздвиження Хреста Господнього, якою опікуються отці кармеліти.

На початку зустрічі, про яку повідомляється у фейсбуці на сторінці Київсько-Житомирської дієцезії, новий отець-декан о. Павло Вишковський ОМІ передав вітання присутнім від єпископа ординарія, а також привітав новопризначених священиків в наш деканат: о. Віталія Луковського – настоятеля парафії св. Олександра і кармеліта о. Яна Дудека – вікарія в парафії Воздвиження Святого Хреста в Києві.

Опісля о. Павло запросив присутніх по черзі поділитися останніми подіями в парафіях і планами душпастирських заходів на літо.

Кожен настоятель поділився актуальною ситуацією в парафії та подіями, які відбулись. Зокрема отці домініканці розповіли про те як проходив Деканальний день молоді 27 травня цього року в приміщеннях Інституту релігійних наук в Києві. Було присутніми більше 70 осіб молоді з парафій Києва, Ворзеля та Броварів. Далі згадали про День підлітка, на який організував автобуси для молоді з Києва о. Марек Громотка.

Після обговорення актуальних питань, всі перейшли до парафіяльного костелу, де була звершена Свята Меса. Проповідь виголосив новопризначений настоятель парафії св. Олександра – о. Віталій Луковський, а очолив Євхаристію о. Ян Дудек OCD.

Схожі новини:

Поширити новину: