У Луцьку відкриється виставка світлин, зроблених сонячними дітьми

16 лютого у луцькій Галереї мистецтв відбудеться відкриття фотовиставки «Краса сонячними очима».

Це вже не перший проєкт, який «Карітас-Спес-Луцьк» організовує у співпраці з ГО «Даун-Синдром». Восени 2022 року стараннями «Карітас-Спес-Луцьк» вдалося провести на міському та обласному рівні два благодійні футбольні турніри за участі дітей з синдромом Дауна, у них також взяла участь сама команда карітасівців. Ще один матч релігійна місія організувала у співпраці з партнерами.

Крім того, Карітас допомагає сонячним дітям з продуктами харчування, канцелярією, модульними іграшками та ін.

Невдовзі стартує ще один проєкт. Він має на меті через експозицію світлин, зроблених дітьми з синдромом Дауна, показати їхній особливо світлий та сонячний погляд на життя та красу навколо.

За словами директора «Карітас-Спес-Луцьк» о. Павла Хом’яка вже рік триває інтенсивна праця задля соціалізації та інтеграції дітей з синдромом Дауна в суспільстві. Цей проєкт з виставкою світлин може допомогти відкрити те багатство, яке сонячні діти мають в собі.

Відкриття фотовиставки відбудеться 16 лютого о 15:00 за адресою: вул. Лесі Українки, 24А (Галерея мистецтв). Вхід вільний.

За словами організаторів виставка буде діяти вподовж місяця. Планується, що виставку також буде представлено на інших локаціях.

Схожі новини:

Поширити новину: