Львів: єднання у проголошенні послання Різдва

11 лютого у костелі св. Йоана Павла ІІ у Львові відбулося екуменічне колядування.

На запрошення настоятеля о. Григорія Драуса відгукнулись та взяли участь отець Кипріан Лозінський від Православної Церкви України, отець Ростислав Будзан від УГКЦ та пастор Василь Боєчко з Церкви християн віри євангельської «Воскресіння».

Під час зустрічі настоятель православного монастиря отець Кипріан Лозінський виголосив проповідь про єдність християн. Громада християн віри євангельської приїхала з численним молодіжним хором. Гурт «Божі перлинки» римсько-католицької парафії св. Йоана Павла ІІ у Львові, разом із парохом отцем Григорієм виконували популярні різдвяні колядки з молодим віртуозом Данилом Петренком у скрипковому тріо.

Присутня на коляді представниця Львівської військової адміністрації Олександра Янович звернула увагу на велику турботу про жертви війни, котрим надають допомогу церковні громади, які досконало втілюють у життя послання Різдва Спасителя.

Крім коляди, духовенство кожної конфесії мало нагоду звернутись до присутніх з промовою. Серед учасників заходу було багато біженців, котрі проживають у Домі св. Йоана Павла ІІ, а також ті, котрі отримують тут продовольчу допомогу.

Фото: парафія св. Йоана Павла ІІ

Схожі новини:

Поширити новину: