Єпископат України: 24 лютого – молитовне чування у Всеукраїнському санктуарії

Звернення єпископів Римсько-Католицької Церкви в Україні з нагоди 1-ої річниці відкритого воєнного нападу Росії на Україну.

Дорогі Брати у Священстві!

Богопосвячені особи! 

Возлюблені Брати і Сестри!

В першу річницю відкритої воєнної агресії Росії на Україну, 24 лютого 2023 року, у Всеукраїнському Санктуарії Матері Божої Святого Скапулярію в Бердичеві відбудеться молитовне чування та служитиметься Свята Меса про закінчення війни, перемогу над ворогом та утвердження справедливого миру в Україні. Зустріч очолить Високопреосвященний Архієпископ Вісвальдас Кульбокас – Папський Нунцій в Україні. До безпосередньої участі в літургійних богослужіннях запрошуємо всіх священників, богопосвячених осіб та мирян.

Перед цією молитовною зустріччю пропонуємо відправити Новенну в парафіяльних, чернечих, родинних спільнотах, чи індивідуально, відповідно до можливостей. Впродовж дев’яти днів, від 15 по 23 лютого цього року, будемо молитися Літанію до Найдорожчої Крові Господа нашого Ісуса Христа.

Заохочуємо всіх людей доброї волі доєднатися до благання Господа, щоб своєю дорогоцінною і невинно пролитою Кров’ю обмив гріхи людства і дарував нам порятунок від війни та вічної загибелі.

Усім, хто доєднається до спільної молитви щиро дякуємо і з серця благословимо.

8 лютого 2023 року

Єпископи Римсько-Католицької Церкви в Україні

N. 3/2023

Схожі новини:

Поширити новину: