Різдво з-під пензля українських ілюстраторів

Фото: CUBE. Різдв’яні листівки 2022

Український католицький мистецький бренд CUBE цьогоріч до Різдва випустив серію листівок талановитих авторів-ілюстраторів.

У це ще більш непросте Різдво, аніж минулого року, митці намагаються прикрасити його своїми роботами у вигляді різдвяних листівок. Серед авторів Олеся Секереш, В’ячеслав Гриневич та Олександра Корчевська.

«Кошти з цьогорічних листівок передаються медичному батальйону Госпітальєри, про передачу коштів кожен з авторів прозвітується окремо на своїх сторінках», – повідомляється на сторінці CUBE у фейсбуці. 

Війна змінила все і, можливо, темрява як фізична, так і духовна заважає відчувати радість приготування до різдвяних свят. Водночас комусь цей стан речей викристалізував відчуття важливості кожного променю світла та допоміг побачити носіїв добра.

Митці у своїх роботах передають колорит розмаїтої української традиції святкування Різдва. Мовою українського вбрання, звичаєм «бетлегемів», затишком домів, навіть якщо вони з генераторами, а також перчиками на кожусі Матері Божої, українськими літерами та реальністю війни і цієї непростої зими – можна ділитися і зберігати. Неповторні листівки аж променяться красою!

До цьогорічних листівок увійшла серія з гуцульськими бетлегемами від Олесі Секереш, а також серія у зелено-синіх тонах – Олександри Корчевської-Цехош і Матір Божа з немовлям Ісусом, що змушена втікати, – отця Вʼячеслава Гриневича SAC. 

Замовити листівки можна у кожного автора окремо і нехай з листівками шириться радість від народження Спасителя.

Передзамовлення різдвяних листівок 2022:

Олександри Корчевської-Цехош – https://forms.gle/1pPqiQD2gv6wQnnPA

Olesia Sekeresh, Vyacheslav Grynevych

Схожі новини:

Поширити новину: