Учасники Генерального Капітулу Місіонерів облатів молилися за Україну та в намірі повернення святинь Церкві

У день масованих обстрілів України ракетами рф, 10 жовтня 2022 року, 115 учасників Генерального Капітулу Місіонерів Облатів Марії Непорочної посилено молилися за мир в Україні.

Отець Павло Вишковський ОМІ очолив 40-хвилинний молебень. У каплицю насамперед внесли ікону Божої Матері Володимирської, а учасники Капітулу заспівали пісню:«Боже великий єдиний, нам Україну храни». Під час установлення й окадження ікони увімкнулася протипожежна сигналізація, проте молитва не припинилася.

«Це неочікуваний знак, щоб ми могли уявити, що в Україні вже 230 днів лунають сирени набагато потужніші ніж ця, яку зараз чуємо».

Після Літургії Слова пролунали молитовні інтенції за мир в Україні та світі англійською, французькою, іспанською, польською, італійською, португальською, в’єтнамською, а також мовами народів Африки: Лесото і Зулусів.

Не забракло наміру і українською: «Молімося за мир в Україні та світі. Нехай Господь, Цар миру, дарує нашій країні цей довгоочікуваний дар, а також якнайшвидше повернення парафії костелу св. Миколая в Києві та св. Магдалини у Львові».


Після кожного молитовного заклику лунало «Радуйся, Маріє» тією самою мовою, що і заклик.

Наприкінці була прочитана молитва до Богородиці, якою св. Йоан Павло ІІ молився під час Апостольського візиту в Україну 2001 року, а завершився молебень піснею українською мовою: «Радуйся святая Діво, радуйся святая Мати…».

Схожі новини:

Поширити новину: