Відпуст у Судовій Вишні

У вівторок, 24 травня, в парафії Матері Божої Допомоги Вірних відбулася велика відпустова урочистість, на яку було запрошено багато священників. Святу Месу очолив єпископ-помічник Львівської архідієцезії Леон Малий.

Про це повідомляє Львівська архідієцезія.

У своїй проповіді єпископ Леон наголосив, що потрібно завжди у своєму житті бути з Богом, будувати з Ним взаємини, бо іншої дороги немає. Не можна вибирати собі божків, бо такий життєвий вибір часто призводить до загибелі.

Розділити з нами радість прийшли також гості міста. У процесії з дарами брали участь внутрішньо переміщені особи, які, втікаючи від жахіття війни, покинули свої домівки.

У кінці настоятель парафії о. Берард подякував єпископу, всім священникам за спільну Євхаристію. Потім була Лоретанська літанія та процесія з Пресвятими Дарами, після якої заспівали гімн «Тебе, Бога, прославляєм».

Єпископ Леон Малий зустрівся з постраждалими з Донеччини та Луганщини, які перебувають у Судовій Вишні, щоб підтримати їх духовно.

На подвір’ї парафіяни приготували солодкий почастунок для всіх гостей, а також розваги для дітей. Дякуємо Отцю Небесному, що дає нам можливість єднатися в молитві та прославляти Його велич.

о. Іван Ходонович

Схожі новини:

Поширити новину: