Папа Франциск подарував автомобіль швидкої допомоги лікарні у Львові (ВІДЕО)

29 березня відбулася урочиста процедура передачі карети швидкої допомоги для однієї із дитячих лікарень Львівщини. Автомобіль є подарунком Папи Римського Франциска та був освячений ним особисто. Карету швидкої привіз папський роздавач милостині кардинал Конрад Краєвський, який особисто транспортував автомобіль з Ватикану до України.

Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький висловив подяку за переданий автомобіль.

«Дуже приємно, що весь світ долучається до допомоги українцям в цей складний для нашої країни час. Кардинал провів 22 години за кермом цієї швидкої допомоги, щоб доставити її сюди та щоб вона рятувала життя наших дітей. Дуже вдячний Папі Римському за те, що він пам’ятає за Україну та молиться за наш народ, адже це додає нам сил для нових перемог не лише на воєнному фронті, але й на духовному також», – сказав очільник адміністрації.

Папський посланець кардинал Конрад Краєвський вказав на важливості подібних ініціатив.

«Ця швидка передана від Папи для допомоги тим, хто цього потребує найбільше. Вона є повністю укомплектованою та готовою до здійснення виїздів. Подолавши шлях у понад 2 тисячі кілометрів та майже добу в дорозі я відчуваю лише легку втому та велику вдячність українському народу, який став на захист не лише своєї країни, але й цілої Європи», – розповів кардинал.

Джерело: Львівська ОДА

Схожі новини:

Поширити новину: