Кардинал Майкл Черні знову в Україні

Кардинал Майкл Черні, в.о. Префекта Дикастерії Служіння цілісному людському розвиткові, в Ужгороді передав вітання від Святійшого Отця Папи Франциска.

У промові кардинал Черні зазначив: «Я прийшов, щоб бути разом з вами, обійняти вас, молитися разом від імені Святійшого Отця та всієї церкви. Святішим Отець сильно молився, щоб припинилася ця війна і це жахіття. Він передає нас до рук Пресвятої Матері, щоб і вона могла дати нам мир». Кардинал каже: його дуже зворушило, що в Ужгороді він отримав хрест, в той час, коли на собі носить хрест одного корабля з мігрантами, які пробували перетнути Середземне море.


Кардинал зазначив: «У вашій болі, у вашому страху запрошую молитися і за інших, бо так само ми є єдиною душею. Це – не найдовша війна. Це – не найдорожча війна, яку ми маємо на сьогодні у нашому бідному світі.

Дух, котрим Святіший Отець молиться з вами сьогодні у цій Літургії, є щоб наше бажання миру не може бути ніколи лише для нас самих, але має обійняти всіх стражденних, всіх, котрі є вигнанцями, всіх, котрі страждають від насилля. Як Тіло Христове, просимо у Отця благодать Воскресіння. Це – моя молитва, і моя солідарність з вами. Дякую вам, і продовжуємо молитися!».

Джерело: Veritas

Схожі новини:

Поширити новину: