Папа та кілька тисяч італійських школярів молились за українських дітей 

За дітей і підлітків, «що живуть під бомбардуваннями». В базиліці Святого Петра Папа Франциск помолився за українських дітей.

Про це пише Vatican News.

«Господи Ісусе, споглянь на цих дітей, благослови та захисти їх, вони є жертвами гордості нас, дорослих». Такою молитвою завершилася зустріч Папи Франциска з учнями міланської школи «La Zolla». Кілька тисяч школярів уранці, 16 березня 2022 р., зібралися в базиліці Святого Петра у Ватикані. Святіший Отець зустрівся з ними перед загальною аудієнцією.

Промовляючи до юних паломників, Папа Франциск наприкінці запросив їх скерувати свою думку до «численних дітей і підлітків, які живуть в умовах війни, які сьогодні страждають в Україні». «Вони такі ж як і ми, як ви», – сказав він, додаючи: «Ви маєте перед собою майбутнє, соціальну безпеку виростати в мирному суспільстві. Натомість вони, також і найменші, змушені втікати від бомб, численні страждають від холоду».

«Нехай же кожен з нас подумає про цих дітей, про цих підлітків, які сьогодні страждають 3000 кілометрів звідси. І помолімося. Я прокажу молитву, а ви серцем та думками моліться зі мною», – запросив Святіший Отець, розпочавши проказувати молитву: «Господи Ісусе, молю Тебе за дітей і підлітків, що живуть під бомбардуваннями, які бачать цю жахливу війн, які не мають що їсти, змушені втікати, залишаючи свій дім та все, що мають… Господи Ісусе, споглянь на цих на цих дітей і підлітків, захисти їх, вони є жертвами гордості нас, дорослих».

«Разом помолімося до Богородиці, щоби захистила їх», – запросив він, розпочавши проказувати молитву «Радуйся, Маріє».

Схожі новини:

Поширити новину: